Край с хлебарките! - Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси


Отиване към съдържанието

Спряха парното - очаквайте нашествие на хлебарки! | IZTREBITEL.COM

Level 2 > Level 2

Новини

30.04.2012 г.

Спряха парното - очаквайте нашествие на хлебарки!


В края на месец Април Топлофикация-София прекрати топлоподаването на територията на София.
Този факт, както и повишаването на температурите през пролетта са предпоставка за бум на популацията на хлебарките в домовете да софиянци. Причините за тези неизбежни неприятности за жителите на София и големите градове, както и за възможностите те а бъдат предотвратени разказват специалистите по унищожаване на вредителите от IZTREBITEL.COM.

През студените зимни и хладните пролетни дни популацията на хлебарки в домовете ни намалява по естествен път. За това спомага факта, че тази популация не може да бъде „захранвана“ от външната среда, тъй като ниските атмосферни температури възпрепятстват възпроизвеждането на омразните гадинки. В същото време горещите тръби на парното не позволяват насекомите да проникват в домовете ни през пукнатините и празните пространства около топлопроводите тъй като хлебарките инстинктивно избягват горещи предмети и пространства. По този начин те не успяват да преминат от канализацията и шахтите навън в мазетата на нашите кооперации и къщи, а от там и в домовете ни. След спирането на „топлото“ обаче тази бариера изчезва.

Ако предишният сезон сте пръскали против хлебарки и други гадини в дома си, това в никакъв случай не означава че сте предпазени от това нашествие. Специалистите от IZTREBITEL.COM разказват, че дори и да сте унищожили всички насекоми, и по-късно техните яйца ( което не правят голяма част от фирмите за пест контрол в България) новите популации ще нахлуят от вън, а факта че е пръскано преди няколко месеца няма да ги спре тъй като ефекта от препаратите вече е отминал или е силно намалял. Какво да правим в такъв случай?

На първо място ни съветват да обследваме внимателно и да открием всички пролуки и пукнатини около тръбите на парното, каналите, шахтите за боклук, ъглите и ръбовете на терасите и дори фугите на вратите. Тези които можем трябва да запушим с подходяща мазилка. Следващата стъпка е да ги третираме ( напръскаме или намажем) с подходящ препарат. Такива има много на пазара, но спецовете съветват да се използва един от по-безвредните и достъпни такива – а именно боровата киселина. Тя е слабо токсична за нас и любимците ни и е сравнително евтина. Можете да я намерите в повечето магазини за домашни потреби, железариите и аптеките.

Следващите стъпки в правилната посока за справянето с напастта са да се заредим с капани за хлебарки. От IZTREBITEL.COM препоръчват ние сами да си ги приготвим и изработим, тъй като купените отровни листчета и капани от магазините често са силно отровни и токсични и могат сериозно да навредят на домашните любимци и дечицата ни.

И най важното и сигурно средство, което ни съветват е да се обърнем към специалисти по дератизация и пест контрол. Важно е обаче да се обръща внимание на методите и препаратите, с които работят подобни фирми. Изключително важно е да се използват нетоксични препарати, които ще гарантират здравето на нас и семейството ни! От голяма важност е и професионалния подход на фирмата. В никакъв случай не се препоръчват „специалисти“, които бързат да ви вземат еднократно парите и да изчезнат. От IZTREBITEL.COM ни съветват да избираме фирми, които подхождат комплексно на проблема и имат за цел трайно и безпроблемно да ви отърват от пълзящата напаст – хлебарките!

Екипът на iztrebitel.com


Вижте още:

Промоции - 2015 г.

ЯПОНСКИ УЧЕНИ: ХЛЕБАРКИТЕ СА УМНИ ПОЧТИ КОЛКОТО КУЧЕТАТА!

БЕЗПЛАТЕН КАПАН ЗА ХЛЕБАРКИ ОТ...БУРКАН!

КАКВО ДА ПРАВИМ ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ !


УЖАС! - ХЛЕБАРКИ ПРИШЪЛЦИ НАПАДНАХА БЪЛГАРИЯ

СПРЯХА ПАРНОТО - ОЧАКВАЙТЕ НАШЕСТВИЕ НА ХЛЕБАРКИ!

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ХЛЕБАРКИТЕ - 5 СТЪПКИ ДО УСПЕХА

КАК ДА СИ НАПРАВИМ САМИ ЛЕПЯЩ КАПАН ЗА ХЛЕБАРКИ

КАКВО Е ТОВА ЧУДО ИНТЕГРИРАН ПЕСТ МЕНИДЖМЪНТ

НАЧАЛО | ЗА НАС | УСЛУГИ | ЦЕНИ | ПРОМОЦИИ | НОВИНИ | РЕФЕРЕНЦИИ | КОНТАКТИ | Level 2 | Структура


Назад към съдържанието | Назад към главното меню