Край с хлебарките! - Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси


Отиване към съдържанието

РЕФЕРЕНЦИИ - Препоръки, Мнения, Отзиви, Референции, Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед

Референции-
вижте какво мислят клиентите за IZTREBITEL.COM

Скъпи приятели,

основният принцип,около който е изградена цялата професионална структура на IZTREBITEL.COM е да предоставяме на своите клиенти възможно най-екологичните, качествени и сигурни услуги в сферата на борба с вредителите. Доброто отношение към клиента и оправдаване на неговите очаквания са водещият фактор за бързото развитие на нашата компания.

В този раздел ние представяме на вниманието ви една много малка част от положителните отзиви, препоръките, мненията и референциите, с който клиентите ни удостояват.-
" Служителите на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ притежават висок професионализъм и отговорност към работата си. Изпълняват своите задължение на време, без да смущават работният процес в офисите на нашата компания. При първоначалният оглед те ни предоставиха професионално мотивиран план-график за третиранията, които предстоят.

...

ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ има гъвкава политика по отношение за ценообразуването и дадоха на нашата компания много конкурентни условия по отношение на пакетните цени, които използваме.

...

Можем да препоръчаме услугите на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ на всички нейни потенциални бъдещи партньори."


* * *"При първоначалната ни комуникация, от ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ проявиха аналитичен и компетентен подход. Техните специалист се съобразиха със нашите специфични изисквания, тъй като в един от офисите ни поддържаме кът с екзотични животни, които са много чувствителни към химически субстанции. При последващите обработки не сме констатирали никакви проблеми със стопанисваните от нас животни, като в същото време числеността на насекомите на намаля драстично.

От ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ ни предоставиха гъвкава и конкурентна форма на дълготрайно сътрудничество, която ни удовлетворява.

Можем да препоръчаме услугите на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ, чрез тяхната платформа IZTREBITEL.COM, на всички нейни бъдещи партньори и клиенти."

* * *"Настоящата референция се издава от "КОНТРАКС" АД на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ в уверение на това, че същата е коректен партньор и предоставя професионални и компетентни ДДД услуги по унищожаване вредителите.
...
ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ има конкурентна ценова политика и предоставят възможност за гъвкави форми на сътрудничество.
...
При нас те се справиха на високо професионално ниво с дейностите по дезинсекция...
...
Можем да препоръчаме услугите на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ на всички нейни потенциални бъдещи партньори и клиенти."* * *


" ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ се справя отлично с възложените от нас задачи по унищожаване, премахване и последващо блокиране на разпространението на хлебарки, летящи насекоми, паякообразни и други.
...
ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ изпълнява всички поети ангажименти в договорените срокове, като качеството на нейните услуги е чувствително по-добро от подобни, които сме използвали преди. ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ доказа своя висок професионализъм и отговорност в изпълнение на договорените мероприятия."


* * *


"Дезинсекторите на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ успяха успешно да отстранят проблема с нежеланите вредители на територията на нашият медицински център. Тяхната висока квалификация и професионална подготовка обезпечиха спокойствието в това отношение както на нашите пациенти, така и на нашите специалисти и служители.
...
Ценовата и абонаментна политика на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ е изключително конкурентна, като това допълнително затвърждава нашата висока оценка към тях."


* * *" Настоящата референция се издава от МУЗЕЙ „БОРИС ХРИСТОВ“ на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ в уверение на това, че същата е коректен партньор и предоставя професионални и компетентни услуги в сферата на ДДД – контрол на насекоми, гризачи и други.
...
Служителите на ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ притежават висок професионализъм и отговорност към работата си. Професионалният подход на компанията отговаря напълно на високите критерии на нашият културен институт.
...

ИЗТРЕБИТЕЛ БЪЛГАРИЯ изпълнява всички поети ангажименти в договорените срокове."* * *
" На приятелите от фирма Изтребител - да не курдолисват от здраве!

Стефан Драгостинов
03.02.2013 г."* * *" Фирма ИЗТРЕБИТЕЛ се справи отлично с поетите ангажименти по ДДД обработки против хлебарки, плъхове и мишки. При нас те обработваха два пъти в рамките на един месец.
...
Специалистите от ИЗТРЕБИТЕЛ демонстрираха висок професионализъм, чувство за отговорност и възможност за безпроблемно справяне с работата си.
Като домоуправител не съм получил никакви оплаквания и забележки от моите съкооператори за работата на ИЗТРЕБИТЕЛ.
...
Мисля, че услугите на тази фирма са много подходящи за блокове и жилищни сгради. Домоуправителите ще получат отлична услуга на ниска цена."


* * *" Останахме много доволни от услугите на Iztrebitel.com. Служителите им са много учтиви, обясниха ни подробно всичко, което трябва да подготвим преди обработките. Свършиха си работата тихо, бързо и без излишен шум. Ползвахме тяхната промоция с две пръскания на цената на едно.
...
Дойдоха и за двете пръскания на време, нямаше никакви проблеми.
Всички дървеници измряха за един ден след първата обработка.
...
Който реши да ползва Iztrebitel.com, няма да сбърка! "
* * *

Здравейте,
Аз не само съм доволен от iztrebitel.com... аз съм повече от доволен!
Ние живеем в огромна кооперация, и нито един от обработените над деветдесет апартамента не се оплака от качеството на услугата, дори напротив.
Фирмата си дойде и двата пъти на време, а за цената нямам коментар!
Със сигурност отново ще използваме услугите ви.

И.Бакалов, домоуправител


Вижте нашите промоции за 2015 г.

НАЧАЛО | ЗА НАС | УСЛУГИ | ЦЕНИ | ПРОМОЦИИ | НОВИНИ | РЕФЕРЕНЦИИ | КОНТАКТИ | Level 2 | Структура


Назад към съдържанието | Назад към главното меню