Край с хлебарките! - Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси


Отиване към съдържанието

Унищожаване на мишки и плъхове с гаранция ! - Капани на гризачи, Гаранция до 1 година, Отрова за мишки, Отървете се от гризачите,София, Варна, Бургас, Пловдив.

Level 2 > Level 2

Гризачи

11.12.2012 г.
УНИЩОЖАВАНЕ НА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ С ГАРАНЦИЯ.

Пълчища плъхове и мишки плъзнаха в мазетата заради зимата ! Как да се предпазим ?
Зимата вече ни застигна с пълната си сила и това за съжаление се отразява не само на нас и сметките ни за парно, но е и катализатор за един друг неприятен и опасен проблем – пълчищата гризачи, които се настаняват в мазетата на кооперациите ни. За съжаление ако този сериозен проблем не бъде разрешен своевременно има опасност мишките и плъховете да мигрират и по етажите на блока, както и в нашите собствени апартаменти. Какви са причините за това и как да се отървем от разнасящите зарази гадини разказват специалистите от IZTREBITEL.COM.

1.Каква е причината? :

Не са една и две но основно това се дължи на ниските температури. Мишките и плъховете инстинктивно се изнасят от студените тръби на канализацията и БТК и се настаняват в далеч по удобните, пълни с храна и уютни за тях мазета. Любимото място на гризачите са добре отоплените абонатни станции на Топлофикация, където е добре отоплено и мрачно. А когато на малките цвърчащи гадини се прииска да похапнат, храната им е буквално на една ръка разстояние – в нашите пълни със зимнина и други вкусни за плъховете и мишките неща (като картон, хартия и д.р.).


2.Как да се отървем от тях? :

- Уплътнете прозорците на мазетата: Един от основните входове за мишките и плъховете отвън са счупените и не добре уплътнени прозорци на мазетата. От там те влизат безпроблемно и започнат да правят поразии в кооперацията ни. Много важно е да разрешите този проблем : Подменете счупените стъкла, сложете здрави (метални) мрежи или решетки на прозорците. Ако нямате тази възможност поне се опитайте да ги запушите с подръчни средства.

-Не дръжте храна на открито в мазетата: Често оставяме зимнината си в мазетата. Чували с картофи, тикви, праз, кромид лук и всякакви други хранителни продукти са изключително силна притегателна сила за пълните със зарази градски гризачи. Желателно е да не оставяте такива продукти в мазетата, ако не искате те да бъдат наядени от малките гадини. Голяма част от болестите, които се пренасят от мишки и плъхове могат лесно да ни бъдат прехвърлени именно от наядена от тях храна, която ние след това хапваме с удоволствие. Ако все пак нямате място в апартамента и се налага да складирате хранителни запаси в мазетата, то тогава ги затваряйте в плътни съдове (пластмасови контейнери, метални или керамични съдове и т.н.). Все пак имайте предвид, че този подход може да доведе до мухлясване на храната, което разбира се не е желателно.

- Сложете капани: В железариите свободно се продават капани за гризачи. Спокойно можете да закупите и да разположите няколко такива в общите помещения, абонатната станция, както и във вашето собствено мазе.
Недостатъците на този подход са няколко. Ако се занимавате сами с това ще се налага да влизате в пряк досег с заразните гризачи, когато „изчиствате“ капаните. Друг негатив са и не малкото разходи, които ще заплатите при закупуването на капаните. Не на последно място е, че този подход не винаги има очаквания ефект – мишките и плъховете са умни и често заобикалят поставените от нас механични капани.


3.Кой е най-сигурният метод? :

Всички методи, които са изброени по-горе са ефективни, но за съжаление на дават 100% ефект. Никога не можем да запушим всички проходи, през които гризачите навлизат в мазетата ни. Трудно ще успеем да не държим храна в мазетата, още повече че подсигуряването на зимнина е дълбоко залегнало в традициите на българина.
Най-сигурният, безопасен за вас и гарантиран начин е да се обърнете към специализирана компания за борба с вредителите. Специалистите на IZTREBITEL.COM ви препоръчват да избирате фирма, която може да ви гарантира качество на услугата, както и да може да подсигури ползването на безопасни за вашето здраве методи и препарати. И не на последно място, използването на специалисти със сигурност ще ви излезе много по-евтино от това сами да губите време, нерви и т.н.


Екипът на
iztrebitel.com

Вижте още:

Промоции за унищожаване на плъхове и мишки с гаранция за 2015 г !
-

-


й

23.09.2012 г.
БУМ НА ХЛЕБАРКИТЕ
В СОФИЯ ЗАРАДИ
ЛОШОТО ВРЕМЕ. КАК
ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ?
>>виж

02.06.2012 г.
ЯПОНСКИ УЧЕНИ:
ХЛЕБАРКИТЕ СА УМНИ
ПОЧТИ КОЛКОТО
КУЧЕТАТА!
>> целия текст

27.05.2012 г.
БЕЗПЛАТЕН КАПАН ЗА
ХЛЕБАРКИ ОТ...БУРКАН!
>> целия текст

24.05.2012 г.
КАКВО ДА ПРАВИМ ПРИ
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ !
>> целия текст

21.05.2012 г.
УЖАС! - ХЛЕБАРКИ
ПРИШЪЛЦИ НАПАДНАХА
БЪЛГАРИЯ
>> целия текст

30.04.2012
г.
СПРЯХА ПАРНОТО-
ОЧАКВАЙТЕ НАШЕСТВИЕ
НА ХЛЕБАРКИ!
>> целия текст

26.04.2012 г.
КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ
ХЛЕБАРКИТЕ - 5 СТЪПКИ
ДО УСПЕХА
>> целия текст

20.04.2012 г.
КАК ДА СИ НАПРАВИМ
САМИ ЛЕПЯЩ КАПАН ЗА
ХЛЕБАРКИ
>>целия текст

04.04.2012 г.
КАКВО Е ТОВА ЧУДО
"ИТЕГРИРАН ПЕСТ
МЕНИДЖМИНТ"
>>целия текст


RSS
Канал на
IZTREBITEL.COM

НАЧАЛО | ЗА НАС | УСЛУГИ | ЦЕНИ | ПРОМОЦИИ | НОВИНИ | РЕФЕРЕНЦИИ | КОНТАКТИ | Level 2 | Структура


Назад към съдържанието | Назад към главното меню