Край с хлебарките! - Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси


Отиване към съдържанието

ЗА НАС - Край с хлебарките! - Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед

За нас


Добре дошли в IZTREBITEL.COM - зоната свободна от вредители! Ние сме утвърдена иновативна компания, която е създадена и изградена от дългогодишни специалисти в областта на ДДД - дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Целта, която сме си поставили е да предоставим най-професионалните и евтини(конкурентни) услуги в сферата на борбата с вредителите.

Предоставяните от нас
услуги са предназначени както за частните клиенти - домакинства, жилищни кооперации(етажна собственост),така и за бизнеса - офиси, хотели, обществени сгради, складове, заведения, ресторанти, кафенета, производствени предприятия, паркове и градинки, земеделски площи, плажни ивици и други.

Ние не правим компромис както с качеството на
нашите услуги, така и с методите и препаратите, които използваме. Наши партньори са световноизвестни и доказани европейски производители на химия за борба с вредителите като BASF, Bayer, 3M, Henkel и други. Всички препарати, които използваме са от последно поколение, хипоалергични и безвредни както за вас, така и за вашите деца и домашни любимци. Ние предоставяме на своите клиенти безплатна консултация на място, както и обслужване 12 часа / 7 дни в седмицата.

Мениджмънтът ни е специализирал в сферата на ИПМ -
Интегриран Пест Мениджмънт (интегриран мениджмънт по борба с вредителите). Този иновативен подход ви дава сигурността, че ние анализираме и ви предлагаме възможно най-подходящата методология за борба с вредителите, изцяло съобразена със спецификата на клиента. Такива спецификации са помещенията или откритите площи които се обработват, района в който се намират, близост до рискови зони и много други. IZTREBITEL.COM изгражда подробни досиета с история на своите клиенти, като по този начин прецизира до максимална степен партньорството си със всеки конкретен клиент. Екипът на IZTREBITEL.COM винаги се стреми към благотворно сътрудничество и отлични резултати.


С уважение,
екипът на
iztrebitel.com


Вижте какво мислят клиентете за нас >>


НАЧАЛО | ЗА НАС | УСЛУГИ | ЦЕНИ | ПРОМОЦИИ | НОВИНИ | РЕФЕРЕНЦИИ | КОНТАКТИ | Level 2 | Структура


Назад към съдържанието | Назад към главното меню