Край с хлебарките! - Унищожаване на хлебарки, Без почивен ден, Безвредни екологични препарати, Гаранция до 1 година, Интегриран Пест Мениджмънт, ДДД услуги, София, как да се отървем от хлебарките, капани за хлебарки, борба с вредителите, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Благоевград, Търново, спрей за хлебарки, отрова за хлебарки, безплатен оглед, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси


Отиване към съдържанието

Безплатен капан за хлебарки от...буркан! | IZTREBITEL.COM

Level 2 > Level 2

Новини

25.05.2012 г.
Безплатен капан за хлебарки от...буркан!
Хладното и влажно време напоследък се явява манна небесна за размножаването на най-неканените гости в нашите домове и офиси – хлебарките. Малките (а някои и не толкова малки) натрапници преживяват бум на популацията си именно през този период на годината, когато атмосферните условия са идеални за тях. Но как да отвърнем на удара?!
Един от възможните отговори идва от специалистите на
ИЗТРЕБИЛТЕ.КОМ, които ви предлагат едно просто, лесно, и на практика безплатно решение – ефективен и екологичен капан за хлебарки от... буркан! Не, не се учудвайте...това е един хитроумен, бърз за изпълнение и напълно безвреден за Вас и семейството ви уред, който можете да си направите сами в къщи буквално за 3 минути.


24.05.2012 г.
КАКВО ДА ПРАВИМ ПРИ
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ !
>> целия текст

21.05.2012 г.
УЖАС! - ХЛЕБАРКИ
ПРИШЪЛЦИ НАПАДНАХА
БЪЛГАРИЯ
>> целия текст

30.04.2012 г.
СПРЯХА ПАРНОТО-
ОЧАКВАЙТЕ НАШЕСТВИЕ
НА ХЛЕБАРКИ!
>> целия текст

26.04.2012 г.
КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ
ХЛЕБАРКИТЕ - 5 СТЪПКИ
ДО УСПЕХА
>> целия текст

20.04.2012 г.
КАК ДА СИ НАПРАВИМ
САМИ ЛЕПЯЩ КАПАН ЗА
ХЛЕБАРКИ
>>целия текст

04.04.2012 г.
КАКВО Е ТОВА ЧУДО
"ИТЕГРИРАН ПЕСТ
МЕНИДЖМИНТ"
>>целия текст


RSS Канал на
IZTREBITEL.COM


1. Необходими са ви следните неща: Намерете си един празен буркан (за предпочитане среден по размер), една глава стар крумид лук, нож, дъска за рязане и малко вода.
Отрежете с ножа една шайба от главата лук с дебелина не повече от 3-4 сандиметра.2.Сложете шайбата от лука в празният буркан и налейте малко вода, така че да покрие почти напълно резена.

3. Ето как действа! Помолихме наш клиен в деня преди да третираме апартамента му, да поставим един такъв капан в килера на дома му.


4. На следващия ден - резултат! Една хлебарка се е привлякла от лука и е умряла в буркана. Тя не се удавя, а умира от веществата разтворени във водата от шайбата лук.
След като се "напие" със лучената вода тя не може да излезе поради формата на съда и вече действащия лучен разтвор:).
5. Поставяйте този капан навсякаде, където сте мяркали хлебарки: под леглото, в килера, зад печката и хладилника - няма ограничения! А и не се притеснявайте за миризмата на лук в дома си - след около 15-20 минути летливите вещества, които усещаме като "миризма на лук" се изпаряват от повърхноста му и на практика хората в дома не усещат никакво дразнехо ухание!
НАЧАЛО | ЗА НАС | УСЛУГИ | ЦЕНИ | ПРОМОЦИИ | НОВИНИ | РЕФЕРЕНЦИИ | КОНТАКТИ | Level 2 | Структура


Назад към съдържанието | Назад към главното меню